BejelentésJelzőfény
Ahogy fényre ébred a lélek.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Szeretettel köszöntelek!

 

Boldogság, siker, jólét, egészség... mindenki számára elérhető. Csak kérned kell, és megadatik. Hogy menjek a fenébe? Hogy ez nem is így van? De bizony! Bármit is kérj, az egész Univerzum azonnal mozgásba lendül, hogy megadja azt neked. Kérsz és megkapod. Mindig. Ez törvény.

Hogy akkor te miért nem ezt tapasztalod? Hogy miért vannak gondok a kapcsolatodban, miért bizonytalan az anyagi helyzeted? Neked miért kell kőkeményen, vért izzadva megküzdened mindenért? Miért nem éred el a céljaidat? Van egy rossz és egy jó hírem. A rossz, hogy saját élettapasztalatodban mindent te teremtesz, saját körülményeidet te idézed elő. A jó hírem... ugyanez. :) Hiszen megváltoztathatod gondolataidat, meggyőződéseidet, s egyúttal elkezdhetsz a neked megfelelő, pozitív irányba teremteni.

Bármilyen problémával szembesülsz is életed során, azt bizony te vonzottad oda. Nem a szomszéd hibája, nem az államé, nem a banké vagy a párodé. Saját valóságodat te teremted. Csak te és senki más. Nyilván nem tudatosan, de negatív tapasztalataidat is te kérted. Az Univerzum pedig megadta neked. Mert az Univerzum válaszol. Mindig. Kivétel nélkül. Azonban bárhol, bármilyen helyzetben is vagy most, eljuthatsz oda, ahová csak jutni szeretnél. Sosincs túl késő, nincs visszafordíthatatlan helyzet. A legjobb helyen vagy, a legjobb időben ahhoz, hogy vágyadat valóra váltsd. Bármi legyen is az.

Amint megérted, hogy szinte korlátlan hatalmú teremtő vagy, amint megérted az Univerzum talán legfantasztikusabb törvényének működését és elkezded azt tudatosan használni, tehát nem hiba révén, hanem tudatosan teremteni, bármit elérhetsz, amire csak vágysz. Amikor tudatára ébredsz saját isteni lényednek és fizikai valóságodban felismered saját teremtményeidet, idővel (hogy mennyi idővel, ez csak rajtad múlik) a teremtés folyamata is egyre egyszerűbbé válik. Gyorsabban és könnyebben kapod meg, amire vágysz, hiszen hited, miszerint bármit képes vagy megteremteni, előbb tudássá, majd mély meggyőződéssé válik; felismered a vágyad, kérsz, és többé nem félsz, nem kételkedsz, tehát nem kezdesz el akaratlanul is saját magad ellen dolgozni, negatív irányba teremteni. Hidd el, az egyetlen, aki mindeddig megakadályozott benne, hogy megkapd, amire csak vágysz, az te magad vagy. És aki ezen változtathat... bizony, az is te vagy!

Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy ebben segítségedre legyek. Miért? Mert én már megértettem, hogy „az életet élni kell, nem pedig túlélni, mert az élet nem folyamatos harc és küzdelem". És azt szeretném, ha egyre több és több ember venne részt tudatosan, tehát örömmel ebben a nagyszerű élet nevű játékban, ezen a csodálatos, Föld nevű bolygón. Hiszen ez volt a célunk, mind ezért jöttünk ide; hogy örömteli, tudatos teremtéssel alkossuk saját fizikai valóságunkat.

Emellett alternatív gyógymódokat és egyéb szolgáltatásokat is kínálok, melyek mind hozzásegíthetnek természetes állapotodhoz, a jól-léthez. Nézz szét az oldalon, keress válaszokat, kérdezz!


Luna Ré

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!